Főoldal
Felépített antik cserépkályhák
Felépített antik körkályhák
Eladó antik cserépkályhák
Antik cserépkályha csempék
Antik cserépkályha múzeum
Gyártók
Kapcsolat

Látogatottság:
Online:1


  
Jó gyermekek mind örülnek,
kályha mellett körben ülnek,
aranymese, áhitat
minden szívet átitat.

                


Antik cserépkályha az az a cserépkályha, ami a II. világháború előtt készült. Szecessziós, polgári, népi, art deco stb stílusban.Jó állapotban lévő neoreneszánsz porcelán csempekályha.Antik kandalló a monarchia idejéből.


Ismeretlen fazekas munkája.Selyemfényű antik Zsolnay cserépkályha. Ebből van még egy pont ugyanilyen magasfényű aranybarna.
Antik Hardtmuth cserépkályha.98%-os állapotú antik Zsolnay cserépkályha.Ismeretlen gyártó antik cserépkályhája.Egy egyszerű háború előtti cserépkályha.Nagyon kis méretű antik cserépkályha CsehszlovákiábólVilágos antik almazöld cserépkályha. A máz alapján gyanítom, hogy egy meisseni gyár terméke.


 
Antik Hardtmuth Herendi 8 szögletű cserépkályha légtechnikával, ami meglepő.Antik ónémet stílusú antik cserépkályhaIsmeretlen gyártó antik világoskék cserépkályhája.Szép, nem is barna nem is mályva - színű antik cserépkályha, a koronájában egy folyó kanyarulattal.K.u.k. antik vaskályha vasmaggal, külső zománcozott felülettel.5 sarkos hatalmas nagy antik cserépkályha egy híres építészmérnök házából.Anjou mintás gesztenye színű antik cserépkályha. Van hozzá pótcsempe, egy sorral magasabb is kijön belőle.